Banh mi med pork belly

Print Friendly, PDF & Email

Pork Belly Strips sitter nederst på buken – og skjæres av helt nederst på ribba. Dette er et veldig saftig og smakfullt produkt.

DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER
  • 300 g Pork Belly strips sous vide

  • 2 gulrøtter

  • 0,5 sitron

  • 0,5 agurk

  • 1 bunt reddiker

  • 2 små baguetter, ev 1 stor delt i 2 eller 3

  • 2 ss chilimajones

  • 1 bunt frisk koriander

SLIK GÅR DU FREM

1. Sett ovnen på 240 °C med varmluft (ev. med grillelement). Ta kjøttet ut av posen og snitt svoren fint med en skarp kniv.


2. Legg over i en ildfast form og stek i ovnen med svoren opp (bygg gjerne opp litt under kjøttet) til svoren er sprø, 20-30 minutter eller til en kjernetemperatur på 68 °C og svoren er sprø. Del i skiver før servering.


3. Grovriv gulrøtter og vend med sitronsaft. La stå i ca. 5 minutter. Skjær agurk og reddiker i tynne skiver, gjerne med en mandolin. Del kjøttet i skiver.


4. Del baguettene i to på langs. Smør med chilimajones og fyll med skivet kjøtt, revet gulrot, agurk- og reddikskiver og masse frisk koriander. Topp med chilisaus.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search