Pigwings med søtpotetfries og coleslaw

Print Friendly, PDF & Email

Pigwings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom og saftig, godt kjøtt rundt.

DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER

Coleslaw

  • 0,5 kinakål

  • 2 gulrøtter

  • 1 grønt eple

  • 100 g majones

  • 200 g lettrømme

  • 1 ss eplesidereddik

  • 1 ts sukker

  • salt og pepper

SLIK GÅR DU FREM

1. Finsnitt kinakål og grovriv gulrot og eple. Visp sammen majones, rømme, eddik og sukker. Smak til med salt og pepper. Vend inn grønnsakene og hold kaldt før servering.


2. Varm kjøttet i posen. Tørk godt av kjøttet og pensle med bbq-saus. Grill på høy varme til akkurat gjennomvarm og med et karamellisert ytre.


3. Server bbq-pigwings med coleslaw og fries, gjerne av søtpotet.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search