Blings med ølmarinerte svinekjaker

Oppskrift inspirert av Jonas Kalberg Eie, Produktutvikler Nortura

Print Friendly, PDF & Email

Svinekjaker er noe av det beste kjøttet du får på grisen og kan fint serveres i en blings med friske grønnsaker. Kjakene er ferdig kokt, og er bare å varme. Med denne retten får du en utrolig mør og velsmakende råvare.

DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER

Til servering:

  • ruccola

  • tomater, i skiver

  • horn, baguette, rundstykke eller store skiver landbrød

  • Chilisaus, f.eks. sriracha

SLIK GÅR DU FREM

Riv opp kjakene i mindre biter, gjerne med en gaffel og ha kjøttet i en stekepanne eller gryte sammen med ølmarinaden. Kok ned til væsken er nesten fordampet. Fjern fra varmen og rør inn smør. Legges på valgt brødmat sammen med ruccola og skiver med tomater. Server gjerne chilisaus til.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search