Burger med bacon og fennikel-slaw

Print Friendly, PDF & Email
DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER
  • 4 hamburgere, gjerne av kvernet høyrygg

  • 8-12 skiver Eldhusrøkt bacon

Fennikel-slaw:

  • 1 fennikel

  • 1 skalk nykål

  • 2 ss olivenolje

  • ½ sitron

  • salt og pepper

  • 4 ss majones

  • 1 hvitløkfedd

  • 3 ts finrevet ingefær

  • 1 ts honning

Til servering:

  • 4 burgerbrød

  • 2 avokado

  • 4 salatblader

  • sriracha-saus eller annen chilisaus

SLIK GÅR DU FREM
  1. Finsnitt fennikel og kål og vend med olivenolje og sitronsaft. Rør sammen majones, most hvitløk, finrevet ingefær og honning og vend inn.
  2. Grill hamburgeren på begge sider på høy varme til medium stekt. La hvile.
  3. Stek bacon til sprø i ovn eller i panne. Del avokado i biter.
  4. Server hamburgeren i hamburgerbrød med salat, avokado, sprøstekt bacon, fennikel-slaw og chilisaus.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search