
DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER
-
4 hamburgere, gjerne av kvernet høyrygg
-
8-12 skiver Eldhusrøkt bacon
Fennikel-slaw:
-
1 fennikel
-
1 skalk nykål
-
2 ss olivenolje
-
½ sitron
-
salt og pepper
-
4 ss majones
-
1 hvitløkfedd
-
3 ts finrevet ingefær
-
1 ts honning
Til servering:
-
4 burgerbrød
-
2 avokado
-
4 salatblader
-
sriracha-saus eller annen chilisaus
SLIK GÅR DU FREM
- Finsnitt fennikel og kål og vend med olivenolje og sitronsaft. Rør sammen majones, most hvitløk, finrevet ingefær og honning og vend inn.
- Grill hamburgeren på begge sider på høy varme til medium stekt. La hvile.
- Stek bacon til sprø i ovn eller i panne. Del avokado i biter.
- Server hamburgeren i hamburgerbrød med salat, avokado, sprøstekt bacon, fennikel-slaw og chilisaus.