Honningmarinert svineknoke med bønner, oliven og tomat

Oppskrift inspirert av Anne Langhus, Kjedesjef og medlem av Kulinarisk team Nortura Proff

Print Friendly, PDF & Email

Gilde svineknoke honningsmarinert sousvide – er en ferdigkokt svineknoke, marinert og kokt i honning. Den egner seg perfekt til rustikk gastropubmat. Server gjerne på beinet eller riv kjøttet i fra hverandre. Den har god smak og god balanse mellom sødme og salt, parfymert med røksmak. Server gjerne med rotmos og grønnsaker. Sjy i posen er perfekt å koke inn for å lage den beste sjysausen. Svineknoken er enkel å tilberede med mange bruksområder som f.eks: salater, middag, lunsj både på buffet og på tallerken, påsmurt og ny pulled variant. Kan også brukes til den tradisjonelle svinehaxe-retten fra Tyskland.

DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER
  • 1 ts fennikelfrø

  • 50 g svarte kalamataoliven

  • 2 dl rødvin

  • Salt og pepper

SLIK GÅR DU FREM

Kok bønnene i vann i ca. 40 minutter. Skyll bønnene noen ganger før du koker opp. Ha i krydder og gode biter av svineknoken. Bland sammen knoke, bønner, tomater, hvitløk, laurbærblad, fennikelfrø og oliven. Tilsett rødvin og kraft fra svineknoken, og kok dette sammen i 20 minutter. Server gjerne med poteter.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search