Ovnsbakt skank i skiver med tomatsalat og soyasaus

Oppskrift inspirert av Birger Frimo, Kjedesjef og Kaptein Kulinarisk team Nortura PROFF

Print Friendly, PDF & Email

Skank med margben krever lang tilberedringstid, men du får virkelig igjen for jobben. I tillegg ser det ekte og autentisk ut når den serveres med margpipen. Sous videkok kjøttet og tilby tilbehør som tomatsalat og soyasaus.

DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER

Tomatsalat

  • 4 plommetomater

  • 1 rødløk

  • 1 agurk

  • 200 g fetaost

  • 4 ss olivenolje

  • 2 ss hvitvinseddik

  • litt sitronsaft

  • salt og pepper

Soyasaus

  • ½ rød chili

  • 1 sjalottløk

  • 1 dl soyasaus

  • 1 stk lime

  • 1 klype sukker

  • litt fersk koriander

SLIK GÅR DU FREM

Vakuumer kjøttet og sous videkok det på 68 °C i 15 timer. Tørk kjøttet, brun i stekepanne og smak til med salt og pepper.

Del tomater i biter og finsnitt rødløk. Skrell agurken, del i to på langs og skrap ut kjernen med en skje. Del i skiver. Vend med smuldret fetaost, olje, eddik og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search