Papardelle med biffragu og eldhusrøkt bacon

Print Friendly, PDF & Email
DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER
  • 400 g papardelle eller annen pasta

  • 200 g Eldhusrøkt bacon

  • 4 ss finhakket bladpersille

  • parmesan til servering

Biffragu:

  • 1 løk

  • 4 hvitløkfedd

  • 2 ts smør

  • 100 g eldhusrøkt bacon

  • 400 g grovkvernet biffkjøtt, gjerne mørbrad eller flatbiff

  • 2 dl mørk øl

  • litt timian el. salvie

  • 1 boks hermetiserte cherrytomater

  • 3 ss balsamicoeddik

  • salt og pepper

SLIK GÅR DU FREM
  1. Finhakk løk og hvitløk og fres i en varm panne med smør til mykt, ca. 3 minutter. Del bacon i biter og ha i pannen. Stek videre i 3 minutter.
  2. Tilsett kvernet kjøtt og stek mens kjøttet hakkes i chunky biter. Hell over øl og la småkoke til ølet er nesten fordampet, ca. 8 minutter.
  3. Ha i urter, tomat, salt og pepper. La småkoke til en tykk saus, ca. 10 minutter.
  4. Kok pasta etter anvisning på pakken. Del bacon i biter og sprøstek i en panne.
  5. Server kokt pasta med biffragu, sprøstekt bacon og revet parmesan.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search