Srirachaglaserte pigwings sous vide med nudelsalat

Print Friendly, PDF & Email

Pigwings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom og saftig, godt kjøtt rundt.

DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER
  • 4 Gilde pigwings sousvidekokt

  • 4 ss smør

  • 3 hvitløkfedd, finhakket

  • 1 ts finrevet ingefær

  • 4 ss honning

  • 6 ss Sriracha-saus

  • 1 ss soyasaus

  • 1 lime, saft og skall

Nudelsalat

  • 0,5 kinakål

  • 200 g glassnudler

  • 0,5 agurk

  • 3 gulrøtter

  • 2 vårløk

  • 100 g bønnespirer

  • 1 bunt koriander

  • 4 ss soyasaus

  • 2 ss riseddik

  • 1 ts fiskesaus

  • 1 ts sesamolje

  • 1 lime

  • 0,5 ts sukker

  • 4 ss hakkede peanøtter

SLIK GÅR DU FREM

1. Sett ovnen på 220 °C.


2. Smelt smør i en dyp panne eller gryte på medium høy varme til det begynner å skumme. Tilsett finhakket hvitløk og finrevet ingefær og fres i noen sekunder.


3. Tilsett honning, sriracha-saus, soyasaus og saft og finrevet skall av lime. Rør godt og kok i 8 minutter eller til en seig saus.


4. Varm kjøttet i posen og vend pigwings sous vide i sausen. Legg over i en ildfast form og stek i ca. 10 minutter eller til kjøttet har en karamellisert overflate og er gjennomvarmt.


5. Kok opp vann og hell over glassnudlene. La stå å trekke i noen minutter til nudlene er myke. Skyll i kaldt vann og la renne av.


6. Del agurk og gulrøtter i tynne strimler (julienne), finsnitt vårløk og vend med nudler, bønnespirer og hakket koriander.


7. Lag dressing ved å røre sammen soyasaus, riseddik, fiskesaus, sesamolje, limesaft og sukker til sukkeret er oppløst. Vent med å vende dressingen inn i salaten til rett før servering.


8. Vend dressingen med salaten og dryss over hakkede peanøtter. Server til srirachaglaserte pigwings.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search