Svineknoke i lefse, med kokte poteter, sennep og purreløk

Oppskrift inspirert av Anne Langhus, Kjedesjef og Medlem Kulinarisk team Nortura PROFF

Print Friendly, PDF & Email

Gilde svineknoke honningmarinert sousvide – er en ferdigkokt svineknoke, kokt i honning akasie. Den egner seg perfekt til rustikk gastropubmat. Server gjerne på beinet eller riv kjøttet i fra hverandre. Den har god smak og god balanse mellom sødme og salt, parfymert med røksmak.

DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER
  • ca. 1 kg Gilde honningmarinert svineknoke

  • 200 g mandelpoteter

  • 50 g purreløk

  • 50 g dijonsennep

  • 50 g gode lefser

Sennepsvinaigrette

  • 2 ss disjonsennep

  • 2 ss rødvin (konsentrert)

  • 1 dl kraft

SLIK GÅR DU FREM

Riv opp kjøttet i rustikke biter, bland dette lett med sennep. Kok mandelpoteter i saltet vann og del i skiver.

Pisk sennepsvinaigretten forsiktig sammen, start med sennep, tilsett rødvin og kraft. Legg lefser, poteter, purreløk og svineknoke på en tallerken.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search