Tartar av storfenakke med urtesalat og høvlet parmesan

Oppskrift inspirert av Kjetil Oden-Haugen, Fagansvarlig for produktutvikling St. Olavs Hospital

Print Friendly, PDF & Email

Storfenakke er en stor muskel som har godt med marmorering og bindevev, og kan fint brukes til tartar. Servér med en frisk salatblanding og eggeplomme.

DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER

Til servering:

  • 4 stk eggeplomme

  • ½ rødløk

  • 200 g blandet salat og urter (f.eks. ruccola, babyspinat, oregano og spansk kjørvel)

  • 100 g parmesan

SLIK GÅR DU FREM

Renskjær storfenakken og finhakk kjøttet. Bland sammen HP-saus, tabasco, druekjerne olje og maldonsalt. Form til biffer og server med salat, finsnittet rødløk, eggeplomme, høvlet parmesan, salt og grovmalt pepper.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search