Eldhusrøkt bacon

Tørrsaltet og eldhusrøkt bacon av beste kvalitet.

Print Friendly, PDF & Email
eldhus_logo

Eldhusrøkt bacon

Tørrsaltet og eldhusrøkt bacon av beste kvalitet.

Print Friendly, PDF & Email
BESTILLINGSINFORMASJON

Fryst

  • Vare: 405028
  • EPD: 4475943
  • Vekt: 2,0 kg
Frysevare_Ingen_Tekst Frysevare_Ingen_Tekst
BESKRIVELSE

Sideflesket av svin, uten svor og uten bein.

EGENSKAPER

Baconet henger i eldhuset en dag og blir røkt på oreved. Dette gir en naturlig og fin rødfarge. Tørrsaltingen gir et bedre og sprøere bacon.

Baconet kommer i bit uten svor.

TIPS TIL TILBEREDNING

Det er mange måter å tilberede dette produktet på.  Baconet blir stekt i skiver eller terninger til tradisjonelt bruk. Du kan også rute fettet og steke det i helt stykke. Egner seg godt til å bli stekt i tykke skiver som flesk og duppe.

NÆRINGSINNHOLD

Energi 1479 kJ/258 kcal, fett 34 g hvorav:  mettede fettsyrer 12 g,  enumettede fettsyrer 15 g,  flerumettede fettsyrer 4,8 g, karbohydrat 0 g hvorav: sukkerarter 0 g, protein 13 g, salt 2,2 g

Relaterte oppskrifter

Eldhusrøkt bacon i bit med blomkålpuré og syltede småløk

Baconet trekkes i vann (sousvide) i 1 ½ time. Ta av svoren og del i 4. Før servering steker du den raskt med fettsiden ned. Les mer…

Minestronesuppe med Eldhusrøkt bacon og Gilde svineknoke

Kok bønnene møre med laurbærblad, knust tomat, potet og tørkede bønner (bløtlagt i ca 1 time tørkede, 20 min. kokte). Sil av og spar på kraften og bønnene, kast tomat og potet. Les mer…

Porsjonspai med Eldhusrøkt bacon

Elt sammen ingrediensene til bunnen. La deigen hvile i kjøleskap i 30 min. Stek sopp og vårløk på svak varme i panne, kjøl ned. Bland sammen egg, melk og ost, krydre med salt og pepper. Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search