Eldhusrøkt brisket

Vi har sousvidekokt produktet for deg, slik at du kun trenger å varme det opp.

Print Friendly, PDF & Email
eldhus_logo

Eldhusrøkt brisket

Vi har sousvidekokt produktet for deg, slik at du kun trenger å varme det opp.

Print Friendly, PDF & Email
BESTILLINGSINFORMASJON

Fersk

  • Varenr: 405291
  • EPD: 4473682
  • Vekt: 5 kg
Frysevare_Ingen_Tekst Frysevare_Ingen_Tekst

BESKRIVELSE

Brisket er den tykkeste delen av brystmuskelen, og er fremre del av brystet.
Dette er et godt marmorert kjøtt med mye bindevev

EGENSKAPER

Brisketen er saltet og gnidd inn med pepper før den henges til røyking i i eldhuset i en dag.
Den røykes på lokal oreved i tradisjonelle eldhus.
Vi har sousvidekokt den for deg i 16 timer på 67 grader så du bare trenger å varme den opp.
Produktet har en holdbarhet på 45 dager.

TIPS TIL TILBEREDNING

Her kan man velge å varme hele stykker, gjerne glasert med en god BBQ-saus – eller skivet og en rask tur på grillen. Det kan også trekkes i en god buljong. Eldhusrøkt brisket passer like fint som fyll i en sandwich som en hovedrett. Her kan smakene varieres i det uendelige fra norsk husmannskost til det amerikanske BBQ-kjøkkenet.

NÆRINGSINNHOLD

Energi 974 kJ/234 kcal, fett 18 g, hvorav mettet fett 8.0 g, enumettet fett 6.7 g, flerumettet fett 0.8 g, karbohydrat 0.1 g, hvorav sukkerarter 0.1 g, protein 18 g, salt 1.3 g.

Relaterte oppskrifter

Røkt brisketsandwich, servert med potetsalat – “Deli Style”

Brisket varmes på ca. 100 grader i 10 minutter, skjæres i tynne skiver, bruk ca. 150 g per person . Les mer…

Røkt brisket med sopp, parmesan og risotto

Varm brisketen på 70 grader i 15 minutter. Skjær den i passe tykke skiver og bruk ca 100 g til lunsj og 150 g til middag. Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search