Eldhusrøkt lammebog i skiver

Tørrsaltet lammebog som er eldhusrøkt på oreved. Oreveden gir kjøttet en naturlig rødfarge.

Print Friendly, PDF & Email
eldhus_logo

Eldhusrøkt lammebog i skiver

Tørrsaltet lammebog som er eldhusrøkt på oreved. Oreveden gir kjøttet en naturlig rødfarge.

Print Friendly, PDF & Email
BESTILLINGSINFORMASJON

Fryst

  • Vare: 405268
  • EPD: 4473732
  • Vekt: 5,0 kg
Frysevare_Ingen_Tekst Frysevare_Ingen_Tekst

BESKRIVELSE

Lammebog som er tørrsaltet og røykt på oreved. Vi har skivet den i pene skiver på ca 1,5 cm.

EGENSKAPER

Fine skiver lammebog med en rund og god røkesmak. Siden lammebogen henger en hel dag i eldhuset, får den tid til å tørke litt – og mange mener at smaken minner litt om pinnekjøtt.

TIPS TIL TILBEREDNING

Lammebog i skiver kan brukes som tradisjonelt tilbehør til komle/raspeball, eller som en helt egen rett med f.eks. rotmos eller rødbeter til.

NÆRINGSINNHOLD

Energi 804 kJ/193 kcal, fett 13 g hvorav: mettede fettsyrer 6,4 g, enumettede fettsyrer 4,8 g, flerumettede fettsyrer 0,7 g, karbohydrat 0 g hvorav: sukkerarter 0 g, protein 19 g, salt 8,2 g

Relaterte oppskrifter

Eldhusrøkt lammebog med rotmos

Ha kjøttet i en vid kjele, fyll på med vann slik at det akkurat dekker kjøttet. Ha i salt, purreløk og timian… Les mer…

Eldhusrøkt lammebog med rødbetsalsa og hasselbackpoteter

Ha kjøttet i en vid kjele, fyll på med vann slik at det akkurat dekker kjøttet. Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search