Svineknoke honningmarinert sousvidekokt

Skinkeknoke av svin uten svor

Print Friendly, PDF & Email
norkebonden-180x96

Svineknoke honningmarinert sousvidekokt

Skinkeknoke av svin uten svor

Print Friendly, PDF & Email
BESTILLINGSINFORMASJON

Fersk

  • Vare: 439581
  • EPD: 4470795
  • Vekt: 0,9 – 1,1 kg

Frysevare_Ingen_Tekst

Frysevare_Ingen_Tekst

BESKRIVELSE

Skinkeknoke som er marinert med honning og kokt på lav varme over lang tid.

EGENSKAPER

Svineknoken inneholder mye bindevev. Med lang koketid blir dette smaksrikt og saftig kjøtt. Kraften i posen blir en nydelig glace hvis du koker den ned. Glaser knoken med denne under oppvarming.

TIPS TIL TILBEREDNING

Varm opp knoken på 160 grader. Pensle på glace mot slutten av oppvarmingen. Eller varm knoken i posen og riv opp kjøttet. Kok inn kraften og vend den inn i kjøttet. Perfekt rett til å deles!

NÆRINGSINNHOLD

Energi 541 kJ/129 kcal, fett 6,5 g hvorav: mettede fettsyrer 2,2 g, enumettede fettsyrer 2,8 g, flerumettede fettsyrer 0,9 g, karbohydrat 1,7 g hvorav: sukkerarter 1,7 g, protein 16,0 g, salt 0,9 g

Relaterte oppskrifter

Honningsmarinert svineknoke med bønner, oliven og tomat

Kok bønnene i vann i ca. 40 minutter. Skyll vannet noen ganger mens du koker opp. Ha i krydder og gode biter av svineknoken. Les mer…

Svineknoke i lefse, med kokte poteter, sennep og purreløk

Riv opp kjøttet i rustikke biter, bland dette lett med sennep. Kok mandelpoteter i saltet vann og del i skiver. Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search