Lammeskav

Er lammebog som er benet ut og renskåret for utvendig fett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig.

Print Friendly, PDF & Email
norkebonden-180x96

Lammeskav

Er lammebog som er benet ut og renskåret for utvendig fett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig.

Print Friendly, PDF & Email
BESTILLINGSINFORMASJON

Fryst

  • Vare: 454427
  • EPD.nr: 4383519
  • Vekt: 10,0 kg
Frysevare_Ingen_Tekst Frysevare_Ingen_Tekst
BESKRIVELSE

Her brukes lammebog som er benet ut og renskåret for utvendig fett, sener og bindevev. Kjøttet har maks 10 % fett. Det blir fryst i kompakte blokker for så å bli skavet i 4-5 mm tykt skav på tvers av kjøttfibrene.

EGENSKAPER

Skavet kjøtt er ikke tilsatt olje eller salt. Siden det er skåret i tynne skiver, tiner det på kort tid og stekes ferdig i løpet av sekunder. Det kan også stekes fra fryst tilstand. Skavet kjøtt med sine fine tynne skiver gir følelsen av mye kjøtt i retten, og gjør det derfor mulig med en god kjøkkenøkonomi.

TIPS TIL TILBEREDNING

Kan tas fra fryst tilstand og brukes i mange forskjellige retter. Stek raskt på høy temperatur. Bruk skavet kjøtt for eksempel i gryteretter, på pizzaen, i wok, kebab eller wraps.

NÆRINGSINNHOLD

Energi 693 kJ/166 kcal, fett 10 g hvorav:  mettede fettsyrer 4,4 g,  enumettede fettsyrer 3,5 g,  flerumettede fettsyrer 0,6 g, karbohydrat 0 g hvorav: sukkerarter 0 g, protein 19 g, salt 0,2 g

Relaterte oppskrifter

Sommersalat med lammeskav og søtpotetpuré

Lammeskav er skåret i tynne skiver, tiner på kort tid og stekes ferdig i løpet av sekunder. Servér i en sommersalaten med søtpotetpuré. Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search