Stykningsdelene i Stykkevis & Delt

Stykkevis & delt presenterer en serie produkter som tar utgangspunkt i røffe stykningsdeler, og hvor de fleste tåler mye behandling. Her finner du førsteklasses råvarer fra Gilde, omsorgsfullt stykket ned av Norturas dyktige kjøttskjærere. Og 100 % norsk, selvfølgelig.

Storfe

Kalv kam med 3 ben

Består av tre ribben og er en variant av kalvecarré med høy kvalitet hvor litt av fettet sitter på for ekstra smaksdimensjon. Les mer…

Kalv kotelettkam

Sitter på kotelettkammen på enden mot låret. Det er et perfekt stykke å steke på benet og tåler en røffere behandling. Les mer…

Storfenakke uten ben

Er muskelen som forløper seg syv nakkevirvler nedover ryggraden. Kjøttet er smaksrikt og har god marmorering som tåler røff behandling. Les mer…

Storfe Brisket

Er den tykkeste delen av brystmuskelen. Det er godt marmorert kjøtt som trenger lang tilberedningstid, men blir da mørt, saftig og smaksrikt. Les mer…

Storfe skankskiver med margben

Er leggen på dyret og tas av i leddet mellom leggbenet og lårbenet. Margen gir ekstra smaksdimensjon, og er perfekt til braisering. Les mer…

Storfe skirt steak

Sitter på slagsiden og er en avlang, flat, og benfri muskel med rik kjøttsmak, som passer utmerket til grilling. Les mer…

Storfe chuck eye steak

Sitter mellom entrecôte og høyryggen. Kjøttet har god marmorering og mye smak, med mange av de samme egenskapene som entrecôte. Les mer…

Storfekjake

Sitter langs kjeven og er tyggemuskelen. Det er en delikatesse som trenger lang tilberedningstid, og blir da fantastisk mørt og godt. Les mer…

Storfe flankestek

Sitter i ytterkant på slagsiden, og er en flat og oval muskel, også kalt skomakerlappen. Kjøttet er smaksrikt med lite fett. Les mer…

Storfe slakterbiff

Nyretapp, også kalt slakterbiff, er en muskel tilknyttet nyrene. Det er et mørt kjøttstykke som trenger kort tilberedningstid og har en kjøttrik og god smak. Les mer…

Svinekjaker marinert i Ægirøl

Sitter langs kjeven og er en tyggemuskel. Det er et mørt kjøttstykke som er ferdig sous videkokt i Ægirølmariande og er et fantastisk velsmakende produkt. Les mer…

Storfeskav

Er av kjøttstykker av storfe som er renskåret for fett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig. Les mer…

Svineskav

Er av kjøttstykker av svin som er renskåret for overflatefett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig. Les mer…

Lammeskav

Er lammebog som er benet ut og renskåret for utvendig fett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig. Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search