Gilde Storfehale i skiver

Storfehale er en gammel slager som må frem i lyset igjen.

Print Friendly, PDF & Email
norkebonden-180x96

Gilde Storfehale delt i skiver

Storfehale er en gammel slager som må frem i lyset igjen.

Print Friendly, PDF & Email
BESTILLINGSINFORMASJON

Fryst

  • Vare: 407407
  • EPD: 1376128
  • Vekt: 4 kg
Frysevare_Ingen_Tekst Frysevare_Ingen_Tekst

BESKRIVELSE

Mange mener storfehaler er det beste stykket kjøtt.

EGENSKAPER

Storfehale trenger lang koketid men gir fantastisk godt kjøtt og kanskje enda bedre kraft.

TIPS TIL TILBEREDNING

Brun kjøttet i panne eller i ovn. Kok det, gjerne med vin og grønnsaker, i 2-4 timer, til det løsner fra bena.

NÆRINGSINNHOLD

Energi 875 kJ/215 kcal, fett 15 g hvorav: mettede fettsyrer 6,3 g, enumettede fettsyrer 5,3 g, flerumettede fettsyrer 0,6 g, karbohydrat 0 g hvorav: sukkerarter 0 g, protein 18 g, salt 0,1 g

Relaterte oppskrifter

Ingefær-, honning- og soyamarinerte storfehaler med poteter og rotmos

Lag marinaden av ingefær, soya og honning. Gni oksehalene inn med marinaden. Stek oksehalene i ovn på 220 °C for å brune de, sett de så ned på 95 °C.  Les mer…

Storfehaleblings med sukkererter

Gni oksehalene inn med hvitløk, timian, salt og pepper. Stek oksehalene i ovn på 220 °C for å brune de, sett de så ned på 95 °C. Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search