Svin Kotelettkappe

Print Friendly, PDF & Email
norkebonden-180x96

Svin Kotelettkappe

Print Friendly, PDF & Email
BESTILLINGSINFORMASJON

Fersk

  • Vare: 434521
  • EPD: 4653515
  • Vekt: 2,5 kg
Frysevare_Ingen_Tekst
BESKRIVELSE

Kotelettkappe er den muskelen som sitter på utsiden av ytrefileten, mot fleskesiden. Kotelettkappe deles fra ytrefileten, i det naturlige skillet.

EGENSKAPER

Kotelettkappe er en prisgunstig stykningsdel som er svært smaksrik og marmorert. Kan minne litt om en svinenakke i marmoreringen.

TIPS TIL TILBEREDNING

Kotellettekappe er et ypperlig stykke å pannesteke pga sin nette størrelse. Stekes i nøytral olje med salt og pepper. Ha i litt smør, noen kvister av timian og noen fedd hvitløk på slutten av steke tiden. La hvile i 5 min før den serveres. Kotelette kappen kan også marineres, men husk å ha litt ekstra syre siden det er svin.

NÆRINGSINNHOLD

Energi 918 kJ/221 kcal, fett 17 g hvorav:  mettede fettsyrer 5,8 g,  enumettede fettsyrer 7,3 g,  flerumettede fettsyrer 2,4 g, karbohydrat 0 g hvorav: sukkerarter 0 g, protein 17 g, salt 0,1 g

Relaterte oppskrifter

”Black and white”: Svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus, hasselbackpoteter og parmesanstekt blomkål

Svin Kotelettkappe (også kalt «pluma») er et ypperlig stykke å pannesteke med sin fine, nette størrelse. Les mer…

Thai-marinert svin kotelettkappe med sesam-nudelsalat

Kotelettkappe er et ypperlig stykke å pannesteke med sin fine, nette størrelse. Stek den i nøytral olje med salt og pepper eller mariner den med spennende smaker. Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search