Svinekjaker marinert i Ægirøl

Sitter langs kjeven og er en tyggemuskel. Det er et mørt kjøttstykke som er ferdig sous videkokt i Ægirølmariande.

Print Friendly, PDF & Email
norkebonden-180x96

Svinekjaker marinert i Ægirøl

Sitter langs kjeven og er en tyggemuskel. Det er et mørt kjøttstykke som er ferdig sous videkokt i Ægirølmariand

Print Friendly, PDF & Email
BESTILLINGSINFORMASJON

Fersk

  • Vare: 439331
  • EPD.nr: 4294799
  • Vekt: 2 x 1,0 kg
Frysevare_Ingen_Tekst
BESKRIVELSE

Svinekjaken er tyggemuskelen til dyret og sitter langs kjeven. Den blir skåret ut som en hel muskel.

EGENSKAPER

Dette er et fantastisk mørt og velsmakende produkt. Svinekjaker er noe av det beste kjøttet du får på grisen, og er en delikatesse til lav pris. Med Ægirøl i marinaden får du en ekstra spiss på svinekjaken, samtidig som alle smaker kommer tydeligere frem, inkludert råvarens egen smak. Dette er et særegent produkt som må prøves! Siden kjøttet er ferdig sous videkokt er det lett å servere, og trenger kun å varmes opp.

TIPS TIL TILBEREDNING

Svinekjaker marinert i Ægirøl er ferdig kokt, så her er det bare å varme opp, i posen, stekepannen eller i ovnen.  Kok inn sjyen som følger med i posen, og du får en fantastisk saus.

Tips! Ønsker du å smaksette og koke svinekjaken selv kan du bestille den rå varianten.

Vare: 428607, EPD:2300333, Vekt: 5,0 kg, fryst.

NÆRINGSINNHOLD

Energi kcal, fett  g hvorav:  mettede fettsyrer  g,  enumettede fettsyrer 1,7 g,  flerumettede fettsyrer 0,6 g, karbohydrat 1,3 g hvorav: sukkerarter 0,9 g, protein 17 g, salt 1,0 g

Relaterte oppskrifter

Ølmarinerte svinekjaker med rotgrønnsaker og gresskarkjerner

Svinekjaker er en delikatesse til lav pris. Med Ægirøl i marinaden får du en ekstra spiss på svinekjaken, samtidig som alle smaker kommer tydeligere frem, inkludert råvarens egen smak. Les mer…

Blings med ølmarinerte svinekjaker

Svinekjaker er noe av det beste kjøttet du får på grisen og kan fint serveres i en blings med friske grønnsaker. Kjakene er ferdig kokt, og er bare å varme. Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search