Svineskav

Er av kjøttstykker av svin som er renskåret for overflatefett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig.

Print Friendly, PDF & Email
norkebonden-180x96

Svineskav

Er av kjøttstykker av svin som er renskåret for overflatefett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig.

Print Friendly, PDF & Email
BESTILLINGSINFORMASJON

Fryst

  • Vare: 439176
  • EPD: 4383618
  • Vekt: 2×2,5 kg
Frysevare_Ingen_Tekst Frysevare_Ingen_Tekst
BESKRIVELSE

Her brukes mindre kjøttstykker av svin som er renskåret for overflatefett, sener og bindevev. Kjøttet har maks 6 % fett. Det blir fryst i kompakte blokker for så å bli skavet i 4-5 mm tykt skav.

EGENSKAPER

Skavet kjøtt er ikke tilsatt olje eller salt. Siden det er skåret i tynne skiver, tiner det på kort tid og stekes ferdig i løpet av sekunder. Det kan også stekes fra fryst tilstand. Skavet kjøtt med sine fine tynne skiver gir følelsen av mye kjøtt i retten, og gjør det derfor mulig med en god kjøkkenøkonomi.

TIPS TIL TILBEREDNING

Kan tas fra fryst tilstand og brukes i mange forskjellige retter. Stek raskt på høy temperatur. Bruk skavet kjøtt for eksempel i gryteretter, på pizzaen, i wok, i gyros eller wraps.

NÆRINGSINNHOLD

Energi 596 kJ/142 kcal, fett 6 g hvorav:  mettede fettsyrer 2 g,  enumettede fettsyrer 2,6 g,  flerumettede fettsyrer 0,8 g, karbohydrat 0 g hvorav: sukkerarter 0 g, protein 22 g, salt 0,1 g

Relaterte oppskrifter

Svineskav-wok med saltbakt søtpotet

Svineskav er skåret i tynne skiver og tiner dermed på kort tid og stekes ferdig i løpet av sekunder. Kan derfor brukes rett i woken fra fryst tilstand. Enkelt og kjempegodt! Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search