Stykningsdelene i Stykkevis & Delt

Stykkevis & delt presenterer en serie produkter som tar utgangspunkt i røffe stykningsdeler, og hvor de fleste tåler mye behandling. Her finner du førsteklasses råvarer fra Gilde, omsorgsfullt stykket ned av Norturas dyktige kjøttskjærere. Og 100 % norsk, selvfølgelig.

Storfe

Storfe Brisket

Er den tykkeste delen av brystmuskelen. Det er godt marmorert kjøtt som trenger lang tilberedningstid, men blir da mørt, saftig og smaksrikt. Les mer…

Eldhusrøkt brisket

Vi har sousvidekokt produktet for deg, slik at du kun trenger å varme det opp. Les mer…

Storfe skirt steak

Sitter på slagsiden og er en avlang, flat, og benfri muskel med rik kjøttsmak, som passer utmerket til grilling. Les mer…

Storfe chuck eye steak

Sitter mellom entrecôte og høyryggen. Kjøttet har god marmorering og mye smak, med mange av de samme egenskapene som entrecôte. Les mer…

Storfekjake

Sitter langs kjeven og er tyggemuskelen. Det er en delikatesse som trenger lang tilberedningstid, og blir da fantastisk mørt og godt. Les mer…

Storfe flankestek

Sitter i ytterkant på slagsiden, og er en flat og oval muskel, også kalt skomakerlappen. Kjøttet er smaksrikt med lite fett. Les mer…

Storfe slakterbiff

Nyretapp, også kalt slakterbiff, er en muskel tilknyttet nyrene. Det er et mørt kjøttstykke som trenger kort tilberedningstid og har en kjøttrik og god smak. Les mer…

Storfeskav

Er av kjøttstykker av storfe som er renskåret for fett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig. Les mer…

Storfenakke uten ben

Er muskelen som forløper seg syv nakkevirvler nedover ryggraden. Kjøttet er smaksrikt og har god marmorering som tåler røff behandling. Les mer…

Storfe skankskiver med margben

Er leggen på dyret og tas av i leddet mellom leggbenet og lårbenet. Margen gir ekstra smaksdimensjon, og er perfekt til braisering. Les mer…

Storfehaler delt i to

Storfehale er en gammel slager som må frem i lyset igjen. Les mer…

Storfehale delt i skiver

Mange mener storfehaler er det beste stykket kjøtt. Les mer…

Storfe flat iron steak

Muskelen sitter i bogbladet og ligger mot yttersiden av dyret. Les mer…

Kalv

Kalv kam med 3 ben

Består av tre ribben og er en variant av kalvecarré med høy kvalitet hvor litt av fettet sitter på for ekstra smaksdimensjon. Les mer…

Kalv kotelettkam

Sitter på kotelettkammen på enden mot låret. Det er et perfekt stykke å steke på benet og tåler en røffere behandling. Les mer…

Svin

Svineskav

Er av kjøttstykker av svin som er renskåret for overflatefett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig. Les mer…

Svinekjaker marinert i Ægirøl

Sitter langs kjeven og er en tyggemuskel. Det er et mørt kjøttstykke som er ferdig sous videkokt i Ægirølmariande og er et fantastisk velsmakende produkt. Les mer…

Eldhusrøkt bacon

Tørrsaltet og eldhusrøkt bacon av beste kvalitet.. Les mer…

Svin skinkeknoke

Skinkeknoken inneholder mye bindevev. Men lang koketid blir dette smaksrikt og saftig kjøtt. Les mer…

Svin carréstykke m/6 ben, fra Innherred

Denne stykningsdelen gir deg valget mellom å skjære stor kotelett, helsteke eller pusse beina til carré. Les mer…

Svineknoke honningmarinert sousvidekokt

Svineknoken inneholder mye bindevev. Med lang koketid blir dette smaksrikt og saftig kjøtt. Kraften i posen blir en nydelig glace hvis du koker den ned. Glaser knoken med denne under oppvarming. Les mer…

Pigwings

Pigwings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom og saftig, godt kjøtt rundt. Gjør man det riktig finner dette produktet en plass på hvilken som helst meny. Les mer…

Lam

Lammeskav

Er lammebog som er benet ut og renskåret for utvendig fett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig. Les mer…

Eldhusrøkt lammebog i skiver

Tørrsaltet lammebog som er eldhusrøkt på oreved. Oreveden gir kjøttet en naturlig rødfarge. Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search