Saltet svinebog sousvidekokt

Ferdig sousvidekokt og perfekt til tranchering.

Print Friendly, PDF & Email
norkebonden-180x96

Saltet sousvidekokt

Ferdig sousvidekokt og perfekt til tranchering.

Print Friendly, PDF & Email
BESTILLINGSINFORMASJON

Fryst

  • Vare: 620853
  • EPD: 5137211
  • Vekt: 5,0 kg
Frysevare_Ingen_Tekst
BESKRIVELSE

Svinebogen sitter øverst på forbenet til grisen. Den trenger god tilberedningstid for å bli saftig og god. Vi har saltet svinebogen og sousvidekokt den ferdig i pose. Svinebog har et rustikt utseende og passer godt til tranchering.

EGENSKAPER

Saftig sousvidekokt svinebog!

  • Rustikt produkt
  • Passer til tranchering
  • Perfekt på grillen
TIPS TIL TILBEREDNING

Damp 2 timer i ovn på 75 grader (i emballasjen) – ta ut – smøre på et lag med dijon sennep, strø på corn flakes eller brødkrumme – sett tilbake inn i ovn i 10 min på 180 grader – ta ut og la hvile i 10 minutter – server!

NÆRINGSINNHOLD

Energi 583 kJ/139 kcal, fett 7,9 g, hvorav mettede fettsyrer 2,8 g, enumettede fettsyrer 3,4 g, flerumettede fettsyrer 1,1 g, karbohydrater 0,3 g, hvorav sukkerarter 0,3 g, protein 17 g, salt 1,3 g

Relaterte oppskrifter

Svinebog med kremet brokkolisalat

Varm kjøttet i sousvide-posen til gjennomvarm og del i skiver. Les mer…

Panert svinebog

Varm svinebogen i sousvide i posen. Hell av kraften og tørk kjøttet godt. Les mer…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search