

Fryst
- Vare: 439176
- EPD: 4383618
- Vekt: 2×2,5 kg
![]() |
![]() |
Her brukes mindre kjøttstykker av svin som er renskåret for overflatefett, sener og bindevev. Kjøttet har maks 6 % fett. Det blir fryst i kompakte blokker for så å bli skavet i 4-5 mm tykt skav.
Skavet kjøtt er ikke tilsatt olje eller salt. Siden det er skåret i tynne skiver, tiner det på kort tid og stekes ferdig i løpet av sekunder. Det kan også stekes fra fryst tilstand. Skavet kjøtt med sine fine tynne skiver gir følelsen av mye kjøtt i retten, og gjør det derfor mulig med en god kjøkkenøkonomi.
Kan tas fra fryst tilstand og brukes i mange forskjellige retter. Stek raskt på høy temperatur. Bruk skavet kjøtt for eksempel i gryteretter, på pizzaen, i wok, i gyros eller wraps.
Energi 596 kJ/142 kcal, fett 6 g hvorav: mettede fettsyrer 2 g, enumettede fettsyrer 2,6 g, flerumettede fettsyrer 0,8 g, karbohydrat 0 g hvorav: sukkerarter 0 g, protein 22 g, salt 0,1 g
Relaterte oppskrifter
Svineskav-wok med saltbakt søtpotet
Svineskav er skåret i tynne skiver og tiner dermed på kort tid og stekes ferdig i løpet av sekunder. Kan derfor brukes rett i woken fra fryst tilstand. Enkelt og kjempegodt! Les mer…