
Fryst
- Vare: 469946
- EPD: 5408216
- Vekt: 2 kg

Kjakeklaff sitter rett bak svinekjaken, litt lenger opp på kjeven. Produktet er marmorert, smakfullt og saftig.
Størrelsen gjør at kjakeklaff passer fint til én porsjon på tallerken, eller du kan servere den på en sharingplate sammen med andre spennende stykningsdeler. Kjakeklaff er veldig marmorert og derfor veldig smakfullt og saftig.
Du kan tilberede kjakeklaff nesten som du steker et andebryst. Det vil si rut fettsiden før du bruner den raskt i varm panne. Etterstek med steketermometer i ovn til kjernetemperatur 68-70 °C. Kan også tilberedes i sousvide på 67 °C i 2 timer og deretter grilles raskt for å få god stekeskorpe før servering.
Energi 2402 kJ/583 kcal, fett 61 g, hvorav mettet fett 21 g, enumettet fett 26 g, flerumettet fett 8,5 g, karbohydrat 0,0 g, hvorav sukkerarter 0,0 g, protein 8,5 g, salt 0,1 g
Relaterte oppskrifter
Kjakeklaff av svin med bakt pæresalat og portvinssaus
Kjakeklaff sitter rett bak svinekjaken, litt lenger opp på kjeven. Produktet er marmorert, smakfullt og saftig. Les mer…