Pigwings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom og saftig, godt kjøtt rundt.

DETTE TRENGER DU - 4 PORSJONER
-
4 Gilde pigwings sousvidekokt
-
2 dl BBQ-saus
Coleslaw
-
0,5 kinakål
-
2 gulrøtter
-
1 grønt eple
-
100 g majones
-
200 g lettrømme
-
1 ss eplesidereddik
-
1 ts sukker
-
salt og pepper
SLIK GÅR DU FREM
1. Finsnitt kinakål og grovriv gulrot og eple. Visp sammen majones, rømme, eddik og sukker. Smak til med salt og pepper. Vend inn grønnsakene og hold kaldt før servering.
2. Varm kjøttet i posen. Tørk godt av kjøttet og pensle med bbq-saus. Grill på høy varme til akkurat gjennomvarm og med et karamellisert ytre.
3. Server bbq-pigwings med coleslaw og fries, gjerne av søtpotet.