Stykningsdelene i Stykkevis & Delt
Stykkevis & delt presenterer en serie produkter som tar utgangspunkt i røffe stykningsdeler, og hvor de fleste tåler mye behandling. Her finner du førsteklasses råvarer fra Gilde, omsorgsfullt stykket ned av Norturas dyktige kjøttskjærere. Og 100 % norsk, selvfølgelig.
Storfe
Tomahawk av storfe
Tomahawk er entrecôte der ribbenet er beholdt på. Benet er pusset fritt for kjøtt og er visuelt vakkert. Les mer…
Storfeskav
Er av kjøttstykker av storfe som er renskåret for fett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig. Les mer…
Storfe skirt steak
Sitter på slagsiden og er en avlang, flat, og benfri muskel med rik kjøttsmak, som passer utmerket til grilling. Les mer…
Storfe chuck eye steak
Sitter mellom entrecôte og høyryggen. Kjøttet har god marmorering og mye smak, med mange av de samme egenskapene som entrecôte. Les mer…
Storfekjake
Sitter langs kjeven og er tyggemuskelen. Det er en delikatesse som trenger lang tilberedningstid, og blir da fantastisk mørt og godt. Les mer…
Storfe flankestek
Sitter i ytterkant på slagsiden, og er en flat og oval muskel, også kalt skomakerlappen. Kjøttet er smaksrikt med lite fett. Les mer…
Storfe Brisket
Er den tykkeste delen av brystmuskelen. Det er godt marmorert kjøtt som trenger lang tilberedningstid, men blir da mørt, saftig og smaksrikt. Les mer…
Eldhusrøkt brisket
Vi har sousvidekokt produktet for deg, slik at du kun trenger å varme det opp. Les mer…
Storfenakke uten ben
Er muskelen som forløper seg syv nakkevirvler nedover ryggraden. Kjøttet er smaksrikt og har god marmorering som tåler røff behandling. Les mer…
Storfenakke uten ben
Er muskelen som forløper seg syv nakkevirvler nedover ryggraden. Kjøttet er smaksrikt og har god marmorering som tåler røff behandling. Les mer…
Storfe slakterbiff
Nyretapp, også kalt slakterbiff, er en muskel tilknyttet nyrene. Det er et mørt kjøttstykke som trenger kort tilberedningstid og har en kjøttrik og god smak. Les mer…
Svin
Svineskav
Er av kjøttstykker av svin som er renskåret for overflatefett og skavet i 4-5mm tykt skav. Kan tilberedes fra både fryst og tint tilstand, og er raskt ferdig. Les mer…
Svinekjaker marinert i Ægirøl
Sitter langs kjeven og er en tyggemuskel. Det er et mørt kjøttstykke som er ferdig sous videkokt i Ægirølmariande og er et fantastisk velsmakende produkt. Les mer…
Svin skinkeknoke
Skinkeknoken inneholder mye bindevev. Men lang koketid blir dette smaksrikt og saftig kjøtt. Les mer…
Svinecarré Med Svor
Svinecarré er et lekkert stykke kjøtt med mange bruksområder. På dette produktet så har vi beholdt svoren, og det gir en fin lomme øverst som man kan legge godsaker inni.Les mer…
Pork Belly strips rå
Denne stykningsdelen gir deg valget mellom å skjære stor kotelett, helsteke eller pusse beina til carré. Les mer…
Eldhusrøkt Bacon Skivet
Denne stykningsdelen gir deg valget mellom å skjære stor kotelett, helsteke eller pusse beina til carré. Les mer…
Svin Kotelettkappe
Kotelettkappe er en prisgunstig stykningsdel som er svært smaksrik og marmorert. Kan minne litt om en svinenakke i marmoreringen. Les mer…