
Fersk
- Varenr: 405291
- EPD: 4473682
- Vekt: 5 kg
![]() |
![]() |
Brisket er den tykkeste delen av brystmuskelen, og er fremre del av brystet.
Dette er et godt marmorert kjøtt med mye bindevev
Brisketen er saltet og gnidd inn med pepper før den henges til røyking i i eldhuset i en dag.
Den røykes på lokal oreved i tradisjonelle eldhus.
Vi har sousvidekokt den for deg i 16 timer på 67 grader så du bare trenger å varme den opp.
Produktet har en holdbarhet på 45 dager.
Her kan man velge å varme hele stykker, gjerne glasert med en god BBQ-saus – eller skivet og en rask tur på grillen. Det kan også trekkes i en god buljong. Eldhusrøkt brisket passer like fint som fyll i en sandwich som en hovedrett. Her kan smakene varieres i det uendelige fra norsk husmannskost til det amerikanske BBQ-kjøkkenet.
Energi 974 kJ/234 kcal, fett 18 g, hvorav mettet fett 8.0 g, enumettet fett 6.7 g, flerumettet fett 0.8 g, karbohydrat 0.1 g, hvorav sukkerarter 0.1 g, protein 18 g, salt 1.3 g.
Relaterte oppskrifter
Røkt brisketsandwich, servert med potetsalat – “Deli Style”
Brisket varmes på ca. 100 grader i 10 minutter, skjæres i tynne skiver, bruk ca. 150 g per person . Les mer…
Røkt brisket med sopp, parmesan og risotto
Varm brisketen på 70 grader i 15 minutter. Skjær den i passe tykke skiver og bruk ca 100 g til lunsj og 150 g til middag. Les mer…