

Fryst
- Vare: 454427
- EPD.nr: 4383519
- Vekt: 10,0 kg
![]() |
![]() |
Her brukes lammebog som er benet ut og renskåret for utvendig fett, sener og bindevev. Kjøttet har maks 10 % fett. Det blir fryst i kompakte blokker for så å bli skavet i 4-5 mm tykt skav på tvers av kjøttfibrene.
Skavet kjøtt er ikke tilsatt olje eller salt. Siden det er skåret i tynne skiver, tiner det på kort tid og stekes ferdig i løpet av sekunder. Det kan også stekes fra fryst tilstand. Skavet kjøtt med sine fine tynne skiver gir følelsen av mye kjøtt i retten, og gjør det derfor mulig med en god kjøkkenøkonomi.
Kan tas fra fryst tilstand og brukes i mange forskjellige retter. Stek raskt på høy temperatur. Bruk skavet kjøtt for eksempel i gryteretter, på pizzaen, i wok, kebab eller wraps.
Energi 693 kJ/166 kcal, fett 10 g hvorav: mettede fettsyrer 4,4 g, enumettede fettsyrer 3,5 g, flerumettede fettsyrer 0,6 g, karbohydrat 0 g hvorav: sukkerarter 0 g, protein 19 g, salt 0,2 g
Relaterte oppskrifter
Sommersalat med lammeskav og søtpotetpuré
Lammeskav er skåret i tynne skiver, tiner på kort tid og stekes ferdig i løpet av sekunder. Servér i en sommersalaten med søtpotetpuré. Les mer…