
Fryst
- Vare: 620853
- EPD: 5137211
- Vekt: 5,0 kg
![]() |
Svinebogen sitter øverst på forbenet til grisen. Den trenger god tilberedningstid for å bli saftig og god. Vi har saltet svinebogen og sousvidekokt den ferdig i pose. Svinebog har et rustikt utseende og passer godt til tranchering.
Saftig sousvidekokt svinebog!
- Rustikt produkt
- Passer til tranchering
- Perfekt på grillen
Damp 2 timer i ovn på 75 grader (i emballasjen) – ta ut – smøre på et lag med dijon sennep, strø på corn flakes eller brødkrumme – sett tilbake inn i ovn i 10 min på 180 grader – ta ut og la hvile i 10 minutter – server!
Energi 583 kJ/139 kcal, fett 7,9 g, hvorav mettede fettsyrer 2,8 g, enumettede fettsyrer 3,4 g, flerumettede fettsyrer 1,1 g, karbohydrater 0,3 g, hvorav sukkerarter 0,3 g, protein 17 g, salt 1,3 g
Relaterte oppskrifter
Svinebog med kremet brokkolisalat
Varm kjøttet i sousvide-posen til gjennomvarm og del i skiver. Les mer…