
Fryst
- Vare: 407409
- EPDnr: 729780
- Vekt: 10 kg
![]() |
![]() |
Mange mener storfehaler er det beste stykket kjøtt.
Storfehale trenger lang koketid men gir fantastisk godt kjøtt og kanskje enda bedre kraft.
Brun kjøttet i panne eller i ovn. Kok det, gjerne med vin og grønnsaker, i 2-4 timer, til det løsner fra bena.
Energi 875 kJ/215 kcal, fett 15 g hvorav: mettede fettsyrer 6,3 g, enumettede fettsyrer 5,3 g, flerumettede fettsyrer 0,6 g, karbohydrat 0 g hvorav: sukkerarter 0 g, protein 18 g, salt 0,1 g
Relaterte oppskrifter
Ingefær-, honning- og soyamarinerte storfehaler med poteter og rotmo
Lag marinaden av ingefær, soya og honning. Gni oksehalene inn med marinaden. Stek oksehalene i ovn på 220 °C for å brune de, sett de så ned på 95 °C. Les mer…
Storfehaleblings med sukkererter
Gni oksehalene inn med hvitløk, timian, salt og pepper. Stek oksehalene i ovn på 220 °C for å brune de, sett de så ned på 95 °C. Les mer…