

Fersk
- Vare: 443151
- EPD: 4894614
- Vekt: 2,5 kg

Fryst
- Vare: 443157
- EPD: 5011325
- Vekt: 2,5 kg

Pork Belly Strips, eller patterand, sitter nederst på buken – og skjæres av helt nederst på ribba. Dette er et veldig saftig og smakfullt produkt
Dette saftige kjøttstykke kan varieres i det uendelige med glace og marinader.
Legg pork belly strips i 5% saltlake i 6-8 timer. Vakuumer eller surr kjøttet godt i clingfilm. Sous vide kjøttet på 54 °C i 8-12 timer. Snitt svoren og stek så kjøttet på 220 grader i 5-15 minutter, til svoren er sprø og man har en kjernetemperatur på 68 grader.
Energi 1607 kJ/389 kcal, fett 37 g hvorav: mettede fettsyrer 13 g, enumettede fettsyrer 16 g, flerumettede fettsyrer 5,2 g, karbohydrat 0 g hvorav: sukkerarter 0 g, protein 14 g, salt 0,1 g
Relaterte oppskrifter
Miso-suppe med grønnsaksnudler og braisert Pork Belly Strips og sprøstekt svor
Pork belly strips, eller patterand, sitter nederst på buken – og skjæres av helt nederst på ribba. Dette er et veldig saftig og smakfullt produkt. Les mer…
Sprøstekt Pork Belly Strips med BBQ-saus og fries
Dette saftige kjøttstykke kan varieres i det uendelige med glace og marinader.. Les mer…