
Fersk
- Vare: 443141
- EPD: 4894606
- Vekt: 7,5 kg

Rå svinecarre med svor og pussede bein.
Svinecarré er et lekkert stykke kjøtt med mange bruksområder. På dette produktet så har vi beholdt svoren, og det gir en fin lomme øverst som man kan legge godsaker inni. Lag en stuffing av for eksempel epler og salvie – eller sopp og bacon – eller hva du vil!
Legg carréen i 5% saltlake i 6-8 timer. Ta carréen ut av laken, og tørk godt. Fyll under svoren med ønsket stuffing og bind opp. Vakuumer eller surr carréen godt inn i clingfilm og kok den på 54 °C i 8-12 timer.
Denne kan man også langtidssteke på lav varme, men legg aluminiumsfolie rundt kjøttet (ikke svoren) så det ikke tørker. Stek det deretter som vanlig ribbe for å få sprø svor – på høy varme og kjernetemperatur på 68 °C.
Energi 1006 kJ/242 kcal, fett 18 g hvorav: mettede fettsyrer 6,1 g, enumettede fettsyrer 7,7 g, flerumettede fettsyrer 2,5 g, karbohydrat 0 g hvorav: sukkerarter 0 g, protein 20 g, salt 0,1 g
Relaterte oppskrifter
Svinecarré fylt med epler og salvie
Svinecarré er et lekkert stykke kjøtt med mange bruksområder. Les mer…
Fylt svinecarré med bakt gresskar og villris
Svinecarré er et lekkert stykke kjøtt med mange bruksområder. Les mer…